Behandeling

Hieronder vindt u al onze behandelingen* bij THAIBURI MASSAGE.

Let op: Wanneer u een bezoek brengt aan ons salon, wees altijd open over uw medische klachten en bespreek een massage behandeling altijd eerst met uw huisarts of dokter. Samen kunnen wij met u de juiste massage behandeling bespreken.

Wanneer u akkoord gaat met de massage behandeling, is het uw eigen verantwoordelijkheid. Zo ook wanneer u de masseur vraagt om op uw rug te lopen of een hardere massage behandeling te krijgen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. Er is een verschil tussen een diepe weefselmassage (deep tissue) en een ontspanningsmassage. Deze laatste heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen, maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.

30min € 40/ 60min € 60/ 90min € 90/ 120min € 120

Thaise massage

Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Maar er zijn ook speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijn af te helpen.

30min € 40/ 60min € 60/ 90min € 90/ 120min € 120

Zwangerschapsmassage

Ontspanning. De handelingen tijdens een zwangerschapsmassage zorgen voor het vrijkomen van chemische stoffen in je lichaam, zoals oxytocine, die kunnen leiden tot een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens een massage wordt ook vaak het stresshormoon cortisol verlaagd

30min € 40/ 60min € 60/ 90min € 90/ 120min € 120

Sportmassage

Een sportmassage kenmerkt zich doordat er verschillende handgrepen worden uitgevoerd op een ontbloot lichaamsdeel van een sporter met als doel om de conditie van het lichaamsdeel of sporter te verbeteren, de blessure die behandeld wordt te verhelpen of zo min mogelijk last van te hebben

30min € 40/ 60min € 60/ 90min € 90/ 120min € 120

Kindermassage

Een kindermassage kenmerkt zich door de liefdevolle aanraking om het welzijn van kinderen te bevorderen. Vaak biedt het goede resultaten bij kinderen met klachten als: spijsverteringsproblemen, hoofdpijn of bedplassen. Het helpt ook bij het verhogen van de weerstand en het verbeteren van het leer- en concentratievermogen.

30min € 40/ 60min € 60/ 90min € 90/ 120min € 120

Duo-massage

De naam zegt het al, tijdens de duo-massage worden twee mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Wanneer je behoefte hebt om samen te ontstreden en tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing.

30min € 80/ 60min € 120
90min € 180/ 120min € 240

*Wij bieden geen erotische massage aan.